Vi mangler godkendte familier

  • Pige på gynge
Vi mangler godkendte pleje- og aflastningsfamilier til børn i København og omegn, Sjælland og i nogle tilfælde hele landet

Hvert år får omkring 100 københavnske børn et nyt hjem hos en plejefamilie. Og i øjeblikket mangler vi både pleje- og aflastningsfamilie til børn i København og omegn, Sjælland og i nogle tilfælde hele landet. Du kan læse mere om nogle af børnene nedenfor.

Det er ikke altid nogen dans på roser at være pleje- eller aflastningsfamilie, og i Familieplejen København giver vi den hjælp og rådgivning, du har brug for, så du kan sikre barnet tryghed og omsorg. Vi ved, at den tætte relation mellem dig som pleje- eller aflastningsfamilie og vores konsulent er vigtig. Derfor står vi klar til at rådgive og vejlede dig lige fra første dag.

Samtidig kræver det ofte nogle særlige kompetencer at have et barn i pleje eller aflastning. Derfor tilbyder vi relevante kurser, holder temaaftener og arrangerer netværksgrupper. I nogle tilfælde, hvor barnet er særlig udfordret, tilbyder vi også psykologisk supervision.

Det ændrer sig hele tiden, hvor mange og hvilke børn, vi mangler familier til. Derfor er du også meget velkommen til at sende din godkendelse fra Socialtilsynet til os på familieplejen@kk.dk. Så kontakter vi dig, når vi får en opgave, der passer til dig og din familie.

Er du ikke godkendt som pleje- eller aflastningsfamilie - men ønsker at blive det? Læs, hvordan du kan blive godkendt her.

Plejefamilier søges

Aflastningsfamilier søges

 

Kontakt