Vi mangler godkendte familier

  • Barn_aflastning
Børn i København og omegn venter på pleje- og aflastningsfamilier

Hvert år får omkring 100 københavnske børn et nyt hjem hos en plejefamilie. Og i øjeblikket er der børn i København og omegn, som venter på både pleje- og aflastningsfamilier. Du kan læse mere om nogle af børnene nedenfor.

Det er ikke altid nogen dans på roser at være pleje- eller aflastningsfamilie, og i Center for Familiepleje giver vi den hjælp og rådgivning, du har brug for, så du kan sikre barnet tryghed og omsorg. Vi ved, at den tætte relation mellem dig som pleje- eller aflastningsfamilie og vores konsulent er vigtig. Derfor står vi klar til at rådgive og vejlede dig lige fra første dag.

Samtidig kræver det ofte nogle særlige kompetencer at have et barn i pleje eller aflastning. Derfor tilbyder vi relevante kurser, holder temaaftener og arrangerer netværksgrupper. I nogle tilfælde, hvor barnet er særlig udfordret, tilbyder vi også psykologisk supervision.

Det ændrer sig hele tiden, hvor mange og hvilke børn der venter på familier. Derfor er du også meget velkommen til at sende din godkendelse fra Socialtilsynet til os på familieplejen@sof.kk.dk. Så kontakter vi dig, når vi får en opgave, der passer til dig og din familie.

Er du ikke godkendt som pleje- eller aflastningsfamilie - men ønsker at blive det? Læs, hvordan du kan blive godkendt her

Plejefamilier søges

Aflastningsfamilier søges​​​

Pleje- og aflastningsfamilier til teenagere

Vi mangler lige nu flere plejefamilier til teenagere, læs mere nedenfor og kontakt os, hvis det kunne være noget for dig og din familie at hjælpe et ungt menneske videre.

Fritidsfamilier søges

En fritidsfamilie er en familie, der har overskud i hverdagen og lyst til at støtte 1 eller 2 børn i trygge rammer efter skole og hver 4. weekend. Fritidsfamilien skal kunne modtage 1-2 børn. Børnene er sammen med fritidsfamilien fire dage om ugen og i aflastning hver 4. weekend.

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.