Vi søger godkendte familier

  • To søskende
Center for familiepleje søger løbende godkendte pleje- og aflastningsfamilier

Center for Familiepleje har især brug for pleje- og aflastningsfamilier, som bor i det storkøbenhavnske område, fordi det ofte er en fordel for barnet at fortsætte i sin daginstitution eller skole. Men vi har også brug for plejefamilier uden for København: Børn har forskellige behov og nogle har godt af at skifte miljø.

I øjeblikket mangler vi godkendte familier til både døgnpleje og aflastning. Du kan læse mere om nogle af børnene nedenfor. Men ventelisten ændrer sig hele tiden, og du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Så kontakter vi dig, når vi får en opgave, der passer til dig og din familie.

Ring til vores vagthavende familieplejekonsulent på 33 17 22 04 eller send en uopfordret ansøgning til familieplejen@sof.kk.dk.

Er I ikke godkendt som pleje- eller aflastningsfamilie - men ønsker at blive det? Læs, hvordan I kan blive godkendt her

Aflastningsfamilier søges

Plejefamilier søges

Pleje- og aflastningsfamilier til teenagere

Vi mangler lige nu flere plejefamilier til teenagere, læs mere nedenfor og kontakt os, hvis det kunne være noget for dig og din familie at hjælpe et ungt menneske videre.

Mentor- og fritidsfamilier søges

Vi søger lige nu både mentor- og fritidsfamilier. Mentorfamilier er en ny type plejefamilie, som arbejder med og står til rådighed for op til tre unge. De unge bor hjemme, men skal have mulighed for at overnatte hos jer i kortere perioder, for eksempel når konfliktniveauet bliver for højt i egen familie.

En fritidsfamilie er en familie, der har overskud i hverdagen og lyst til at støtte 1 eller 2 børn i trygge rammer efter skole og hver 4. weekend. Fritidsfamilien skal kunne modtage 1-2 børn. Børnene er sammen med fritidsfamilien fire dage om ugen og i aflastning hver 4. weekend.

Træningsfamilier søges

Træningsfamilier arbejder i behandlingsprogrammet TFCO, som er et tilbud til unge i alderen 12 til 18 år. Som træningsfamilie skal I være indstillede på at have en ung boende i op til et år og hjælpe den unge med at lære nye adfærdsmønstre. I vil få stor betydning for den unges udvikling og vil derfor blive støttet af et team af behandlere, som også arbejder direkte med den unge og den unges netværk og forældre.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.