Efteruddannelse for plejefamilier

Her kan I se vores kursusudbud for 2019. Det nye kursusprogram rummer 20 kurser, herunder et 2-dages kursus for akutplejefamilier, forstærkede plejefamilier, mentor- og fritidsfamilier. Samtidig kan vi igen i år tilbyde et gruppebaseret supervisionsforløb for grupper på 8 plejefamilier.

Vores kurser er forbeholdt familier med plejebørn anbragt af enten Ballerup eller Københavns Kommune. Aflastningsfamilier har også mulighed for at deltage i to kurser pr. år.  Dette tilbud gælder kun aflastningsfamilier med kontrakt i  Københavns Kommune.

Kommer du fra anden kommune og er interesseret i et kursus, kontakt venligst vores kursusafdeling på telefon 29281595 eller via mail.

HELDAGSKURSER

Begivenheder / arrangementer > Se alle
Lør. 23. nov. kl. 09.00 - 15.30
Radisson Blu Scandinavia Hotel

SÆRLIGE KURSUSFORLØB

Begivenheder / arrangementer > Se alle
Tor. 10. jan. kl. 14.00 - Ons. 18. dec. kl. 14.30
Fensmark bibliotek

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Center for Familieplejes efteruddannelse henvender sig til pleje- og netværksfamilier, der har børn, som er anbragt af enten Københavns Kommune eller Ballerup Kommune, som vi har indgået en samarbejdsaftale med. Familier med børn fra andre kommuner kan komme i betragtning efter den 1. februar 2020, hvis der er ledige pladser. Den anbringende kommune skal i så fald give tilsagn om at betale for kurset.

Kontakt eventuelt vores kursusafdeling på cff.kursus@sof.kk.dk for nærmere oplysninger om det praktiske.

Bemærk, at alle døgnplejefamilier skal deltage i to kurser om året for at kunne opretholde deres plejetilladelse.