Informationsmøde med spørgelystne deltagere

28.11.2016
  • ""
Spørgelysten var stor på det informationsmøde, som Center for Familiepleje afholdt sidst i oktober måned.

Ca. 30 interesserede dukkede op i Brønshøj Kulturhus til informationsmødet, som Center for Familiepleje afholdt som opfølgning på plakatkampagnen i uge 42. Til mødet kunne deltagerne bl.a. høre Socialtilsynet fortælle om, hvordan man bliver godkendt som plejefamilie, samt høre Center for Familiepleje fortælle om, hvordan samarbejdet med plejefamilierne foregår. Der var også en plejefamilie til stede, som fortalte om deres personlige erfaringer med at have et barn i familiepleje.

- Vi oplevede en god interesse, og flere deltagere blev bagefter og stillede spørgsmål. Nu kan vi kun opfordre til, at de går videre med at søge om godkendelse, siger Anne Melchior Hansen, faglig chef i Center for Familiepleje.

Flere deltagerne gav udtryk for, at det især er fortællingerne fra plejefamilier i ens netværk, der gør en forskel i forhold til at skabe interesse.

- Derfor vil vi gerne opfordre alle jer plejefamilier til at fortælle folk i jeres netværk om, hvordan livet som plejefamilie er. Jeres erfaringer kan måske give dem det sidste skub i forhold til at gå videre med at blive pleje- eller aflastningsfamilie, siger Anne Melchior Hansen.

Kontakt