Ny plakatkampagne og informationsmøde om familiepleje

11.10.2016
Center for Familiepleje bruger plakater og informationsmøde til at søge unge plejefamilier med overskud og hjerterum i København

’Hvert år får omkring 100 københavnske børn et nyt hjem hos en plejefamilie. For børnene gør det en stor forskel at vokse op i en familie med omsorg og tryghed. Men i øjeblikket mangler vi familier, der bor i Københavnsområdet. Har I lyst til at gøre en forskel for et barn?’

Sådan lyder teksten på Center for Familieplejes nye kampagneplakat, som i uge 42 hænger i hele det københavnske byrum. Motivet er en ung far og mor med et barn, som er ude at gå med barnevognen – for målgruppen er denne gang unge familier, som bor i byen.

Sideløbende med plakaterne afholder Center for Familiepleje et informationsmøde om familiepleje for alle, der er interesserede i at blive pleje- eller aflastningsfamilie.

’Vi tror, at der går nogle mennesker rundt i byen, som faktisk kunne overveje at blive pleje- eller aflastningsfamilie, hvis de fik noget mere viden om det. Det håber vi nu at kunne give dem med et informationsmøde,’ siger centerchef Klaus Wilmann.

Informationsmødet foregår den 26. oktober kl. 19, 2016, på Pilegården i Brønshøj.