Ny samarbejdsaftale om kurser

12.10.2015
  • Kursuskataloger fra Center for Familiepleje
    Foto: Maya Storm Baske
Center for Familiepleje har indgået en samarbejdsaftale med COK om udbredelse af centrets kurser til plejefamilier i andre kommuner.

Center for Familiepleje har med virkning fra 1. oktober 2015 indgået en samarbejdsaftale med COK, som er kommunernes Center for Offentlig Kompetenceudvikling. Aftalen betyder, at COK får adgang til at bruge Center for Familieplejes kursuskoncepter og -programmer mod betaling af royalties.

De kurser, som Center for Familiepleje har udviklet til sine plejefamilier, vil på den måde blive udbredt til plejefamilier over hele landet.

For COK er målet at styrke plejefamiliers adgang til faglige kurser af høj kvalitet og dermed bidrage til målsætningen om at ændre anbringelsesmønstret og øge brugen af familiepleje.

Det er ikke første gang, der har været interesse udefra for Center for Familieplejes kursusvirksomhed. Således indgik centret i 2014 en aftale med Ballerup Kommune, som betyder, at plejefamilier derfra frit kan tilmelde sig de kurser, som Center for Familiepleje afholder. Denne aftale gælder også i 2016.