Ny visuel identitet og nyt website

24.06.2014
  • Center for Familieplejes nye website
Nyt website og nyt logo. Center for Familiepleje har fået nyt udtryk på nettet og i det offentlige rum.

Vi har fået nyt website. Udtrykket er blevet mere moderne, og profilen lidt mere skarp. Og så håber vi, at de mange, som bruger vores website, med tiden vil synes, at de forskellige former for indhold er blevet nemmere at finde.

Fem nye hovedindgange til vores indhold

Det nye website er bygget op omkring en topmenu med fem centrale indgange til vores indhold:

  1. Hjem: Præsentation af den mest centrale indhold – herunder nyheder
  2. Bliv plejefamilie: En sektion om at blive pleje- eller aflastningsfamilie
  3. Praktisk information til nuværende pleje- og aflastningsfamilier
  4. Videnscenter for Familiepleje, information om projekter og udgivelser
  5. Udgivelser fra både center og videnscenter, rapporter, pjecer mv.

Kørselsregnskab, kurser og kontaktsiden har holdt flyttedag

Tidligere har mange plejefamilier klaget over, at det var svært at finde kørselsregnskabet. Det har vi forsøgt at råde bod på nu, ved at lægge det helt centralt i sektionen med praktisk information. Her ligger det lige under vores kurser til pleje- og aflastningsfamilier.

Vores kontaktoplysninger, adresse og telefontider kan nu findes i bunden af alle sider. Har du brug for at finde en bestemt medarbejder, skal du vælge Kontakt os under Genveje. Herefter kan du vælge mellem vores i alt fem afdelinger til højre på siden. Søger du en familieplejekonsulent eller psykolog skal du se under Faglig afdeling.

Pilotprojekt med både fordele og børnesygdomme

Center for Familiepleje har med det nye website været en del af et pilotprojekt i Københavns Kommune. I alt skal flere end 700 websites flyttes over på en ny teknisk platform i løbet af 2014 og 2015. Det første site gik live i maj måned, og med den 1. juni som startdato er Center for Familiepleje blandt pionererne.

Det betyder samtidig, at vores website nu ligger på en teknisk platform, som ikke er 100 procent færdig. Der er altså stadig en del tekniske fejl, som skal rettes, lige som der er opstået fejl i forbindelse med flytningen og oprettelse af nyt indhold.

Støder du på fejl og mangler, når du bruger websitet, er du mere end velkommen til at gøre os opmærksom på det. Brug venligst Feedback-knappen til højre.