Sten Kruse-Blinkenberg er ny chef i Center for Familiepleje

13.06.2017
  • ""
Sten Kruse-Blinkenberg er pr. 1. april startet som ny centerchef i Center for Familiepleje.

Sten er uddannet psykolog, 51 år, og kommer fra en stilling som direktør i Studenterrådgivningen. Han har tidligere været souschef i Forsvaret, hvor han havde ansvar for korpset af militærpsykologer, ligesom han har arbejdet hos Livslinjen og Center for forebyggelse af Selvmord i København.

- Jeg er glad for at være startet i Center for Familiepleje, hvor jeg er blevet taget godt imod af alle såvel indenfor som udenfor vores center. Vores nylige kampagne for at rekruttere nye pleje- og aflastningsfamilier startede kort efter min ansættelse, og derfor fik jeg en hurtig ilddåb, da jeg kom på både TV og de sociale medier som den nye chef for CFF, siger Sten Kruse-Blinkenberg og fortsætter:

- Så det var en god start, og nu glæder jeg mig til de mange andre opgaver, som vi har i Center for Familiepleje. I fællesskab har vi en kolossal vigtig opgave i forhold til give Københavns udsatte børn og unge de bedste muligheder for at udvikle sig personligt og fagligt. Plejefamilierne har en uvurderlig rolle i dette arbejde, som jeg glæder mig til at lære bedre at kende og forhåbentligt bidrage til.