Tæt støttet opstartsforløb: Spædbarnsmodul udbydes før sommerferien

01.06.2021
  • Familie med børn
    Foto: Colourbox.com
Der er udviklet et nyt modul til Tæt Støttet opstartsforløb, Spædbarnet, som kommer fast på undervisningsplanen fremover.

Modulet omhandler det særlige ved at have et spædbarn i pleje. Der bliver både arbejdet teoretisk og praktisk med tilknytning, hjernens udvikling og følelser hos spædbørn, samt mentalisering, inddragelse af biologisk familie, omsorgssvigt og en række andre emner. Modulet bliver allerede udbudt før sommerferien – den 17. juni.

- Flere plejeforældre har efterspurgt et modul om spædbørn i pleje. Familieplejen København har været med til at kvalificere undervisningsmaterialet fagligt, og vi er godt tilfredse med at kunne tilbyde modulet nu, siger Helle Høier Trier, faglig konsulent i Familieplejen København.

Normalt deltagerantal på kurserne igen

I forbindelse med lempelserne af forsamlingsrestriktionerne har Familieplejen København nu genoptaget normal drift af modulerne med et normalt antal deltagere på holdene.

- Vi er vildt glade for at kunne sige velkommen igen til vores deltagere. Vi sørger selvfølgelig for, at vi kan passe på hinanden ved at holde afstand, bruger håndsprit m.m., forklarer Helle Høier Trier.

Følg med i datoerne for undervisning her på siden under de enkelte moduler via vores TSOP-hjemmeside her. Hvis du er i tvivl om andet, kan du rette henvendelse til Helle Høier Trier eller Nina Dorph - få kontaktinfo nedenfor.

Kontakt

Helle Høier Trier

Familieplejekonsulent
+45 51 62 50 92
+45 20 47 01 60